Relief & Reconciliation for Syria torsdag d. 7 maj kl. 19

Relief and Reconcilitation

Islamisk-Kristent Studiecenter/Katalysator starter et nyt projekt for at få unge eks-kriminelle ind i foreningsarbejdet, hvor de føler at de kan få en betydning. Mange unge har efter løsladelse en trang til at gøre noget for andre mennesker. Og dette vil vi gerne gøre muligt.

I den forbindelse får vi den 7.-8-maj besøg af Friedrich Bokern, leder af Relief & Reconciliation for Syria i Lebanon (http://www.reliefandreconciliation.org/), som er et fælles europæisk projekt med base i Bruxelles.

Organisationen har opfordret os til en gang årligt at sende en gruppe frivillige ressourcepersoner og ekskriminelle unge til deres fredscenter tæt på grænsen til Syrien, hvor de i to uger, sammen med 50 andre internationale frivillige unge, skal være med til at skabe et fristed med forskellige aktiviteter for børn og unge fra Syrien.

Derfor inviterer vi til et møde i vores center med Friedrich Bokern tors. den 7.maj kl. 19, Ryesgade 30C 2200 Kbh 

Her skal vi høre om arbejdet i Libanon og om det nye projekt, vi nu går ind i. Der skal sendes en gruppe af sted fra Katalysator i løbet af sommeren. Deltagerne i denne gruppe vil også være tilstede og fortælle om deres og andre eks-indsattes interesse i den form for hjælpearbejde.

Vi håber at se jer. Tilmelding er ikke nødvendig.

Mange hilsener

Lissi Rasmussen,

Stifts- og fængselspræst

Leder af IKS og projekt Katalysator