Overrækkelse af diplomer i gademægling

 

FØRSTE FORLØB I GADEMÆGLING AFSLUTTES MED DIPLOMER

 

Soleil Barfoeds billede.

 

7 deltagere fra Katalysator har d. 27-06-2015 gennemført og afsluttet første forløb af 3 i Gademægling – nemlig konfliktværkstedet ledet af instruktørerne Kristiane Korf og Nedim. Det har kørt over 3 lørdage med 5-6 timer pr. gang. Deltagerne har i dette forløb arbejdet med at mestre egne konflikter. De har lært og forstået at sætte ord på følelser og handlemønstre og dermed fået indsigt i og erhvervet sig nogle redskaber til at håndtere bl.a vrede og aggressioner og dermed set nye muligheder for at ændre adfærd. Efter den sidste gang modtog de et diplombevis (se billedet). 

Flere af deltagerne har givet udtryk for, at de var rigtig glade for forløbet, og at de gerne vil fortsætte med de næste 2 forløb. Næste forløb bliver mæglerværkstedet, der bliver afholdt engang i august/september ligeledes over 3 lørdage. Her lærer man at mægle i andres konflikter. I det sidste forløb som er instruktørværkstedet og som afholdes i jan/feb. 2016, bliver man kvalificeret til dels at undervise andre i uddannelsen og selv blive instruktør – og dels til at kunne arbejde på gadeplan og/eller i projekter for udsatte unge, som f.eks. Katalysator el.

Stort tillykke til jer 7, der kom hver gang og gennemførte forløbet OG en kæmpe stor tak til instruktørerne Kristiane Korf og Nedim, der frivilligt og uden beregning stillede op, var super dygtige og kompetente og skabte en rigtig god stemning. Også tak for morgenmad og pizzaer hver gang.

Vi glæder os alle til næste forløb. Når vi har datoerne på plads, kan i tilmelde jer hos Soleil Barfoed. Tlf.: 31 72 00 21, mail: Soleil@centerk.dk

 

 

11665610_851290481627222_1614630242623435499_n